måndag 28 april 2014

Statement jewelry

Statement necklaces

Jag ska villigt erkänna att jag inte varit helt konsekvent med mitt köpstopp. Det har förvisso inte varit mitt syfte från början, utan poängen var att jag skulle drastiskt minska min konsumtion för att spara pengar, vilket jag lyckats med. Förutom förbrukningsvaror som eyeliner, hårspray och dylikt har jag tillåtit mig själv att köpa lite smycken från Ebay. Det ger något roligt att vänta på, lite guldkant på vardagen, och så är det ju ett himla bra sätt att fräscha upp garderoben utan att behöva nya kläder.

Jag insåg häromdagen att man kan skapa något som heter "collections" på Ebay. Där kan man samla sina favoritgrejer i olika kategorier, och det verkade ju himla smart. Så nu har jag samlat alla mina favoritsmycken i en collection som heter Statement Jewelry! Den är publik så att alla som vill kan se den. Om du, som jag, gillar maffiga, färgglada smycken så rekommenderar jag den varmt!

lördag 26 april 2014

Sno stilen - Kakan Hermansson

Kakan H

Dagens önskeoutfit är en outfit inspirerad av Kakan Hermansson! Kanske kan detta "Sno stilen" bli något återkommande på bloggen? Det var nämligen väldigt kul att göra. Men tillbaka till Kakan! Inte nog med att hon är en fantastisk keramiker, feminist och programledare, hon har också fantastisk stil tycker jag! Hon räds inte att blanda olika färger och mönster, och sportar ofta olika sorters sjok och kaftaner, vilket är ungefär det coolaste som finns, och i synnerhet på Kakan. Här kan man läsa Kakans blogg! Nedan följer några bilder på stilinspiration från Kakan (klicka på bilderna för att komma till källorna!):

http://frontface.se/magazine/idol-igt-sallskap/


http://rodpress.wordpress.com/2012/05/03/kakan-hermansson-som-feminist-finns-ingen-atervando/

http://stureplan.se/bilder/event/2013/01/19/p3-guld-2013

Klicka på de små bilderna nedan för att komma till plaggen!

fredag 18 april 2014

En påskoutfit

Spring outfit

Glad påsk på er! Det här hade jag velat ha på mig idag, men istället har jag mjukiskläder, vilket inte är så dumt det heller. Bekvämligheten först!
MVH/modebloggaren