torsdag 2 februari 2012

Min första outfitpost någonsin.


Jag inleder med en outfit från veckan som gått. Blusen är från Lindex, bältet från Gina och kjolen har jag sytt själv. Håret är mitt eget, färgen är henna. :)


Det här är alltså första inlägget i den här bloggen. Trots att jag varit modeintresserad sen mellanstadiet, så har jag aldrig haft en regelrätt modeblogg. Men så häromdagen när jag tog en tur bland de många plus size-bloggar som finns så blev jag inspirerad. Det finns så många kreativa och personliga bloggare där ute, med lika kreativa och personliga stilar. Jag blev inspirerad att försöka få syn på vad som är min stil, mitt kreativa uttryck. Ni vet hur garderoben ibland kan kännas som en helt slumpmässig samling kläder? Så känns min ganska ofta. Därför hoppas jag att genom den här bloggen kanske få syn på vad som egentligen hänger där inne, vad jag gillar och vad jag borde göra mig av med. Sen hoppas jag såklart också att genom den här bloggen sträcka ut en hand till alla intresserade där ute: häng på! Jag vill inte lova för mycket än, det centrala innehållet i den här bloggen kommer förmodligen utkristallisera sig inom en snar framtid, och efter det kanske jag kan lova ett och annat.

Jag passar på att lägga upp morgondagens planerade outfit också:
Klänningen har den fantastiska Bettie von Fraucht sytt, jag har dock kortat den en bit. Jag älskar det kitschiga mönstret! Bältet är från Gina, örhängena är från UVX och väskan har min svärmor köpt till mig i Israel.

2 kommentarer:

  1. Klänningen är verkligen to die for.. :D Du ser skitbra ut i båda outfitsen med. Kul att du börjat blogga, kommer absolut att följa dig. :)

    SvaraRadera
  2. Snygga kläder! Snygg frisyr och färg! Jag funderar på att prova första gången med henna.

    SvaraRadera