söndag 14 oktober 2012

Fancy klädbytardag!

Så var det dags för ännu en Fancy Fatshion-träff för Göteborgsområdet. Och även denna gången var det supertrevligt, ja, det var ren och skär glädje faktiskt. Man umgås samtidigt som man shoppar, och man peppar varandra till tusen. När jag kom hem var jag trött, men ändå full av energi tack vare alla härliga kvinnor. Vilken grej.

Jag irrade runt i tights och linne och rafsade i alla fantastiska klädhögar, blev förvirrad, provade, provade igen, rafsade lite till. Det var härligt. Och trots allt detta hann jag även fika den här gången! Himla fint. Jag sålde flera gamla garderobsfavoriter också, så nu kan de göra någon annan glad istället för att ta upp plats i min garderob.

Det här fyndade jag:
Grön och skön tunika från Gudrun Sjödén från början. Underbar färg som tyvärr inte ville fastna på bild.
Fantastisk mönstrad klänning som heller inte gjorde sig så bra på bild hemma hos mig. Men fin.

Skön svart långklänning. Bra basgrej!

Orange tunika. För en tia! Och orange kan man ju inte få för mycket av.

Strumpbyxor köpte jag också, det är alltid bra att ha. En finfin dag var det!

4 kommentarer:

 1. Asos klänningen gjorde mig brutalt avundsjuk måste jag säga. Älskar verkligen färgerna! Måste verkligen börja vänja mig vid andra färger än svart på mig själv.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den fabulös! Och såklart du ska börja använda mer färg! Vi kanske skulle dra igång en bloggutmaning som går ut på att man ska utamana sina stilrädslor? Jag t ex gillar rött läppstift men vågar aldrig ha det ute, det skulle jag kunna utmana mig själv med :)

   Radera
  2. Låter som en utmärkt plan! Och rött läppstift kan jag tänka mig passar dig som handen i handsken. Har själv precis fått hem en klänning som är röd utan något svart. Så jag har min utmaning redo, måste bara sluta känna mig som en överpyntad cupcake när jag har den på mig, haha. :)

   Radera
  3. Jag ska fila lite på det!

   Ha ha, det där med överpyntad cupcake alltså. Jag lovar; man kommer över den känslan! Man måste bara våga ta första steget :)

   Radera