onsdag 24 oktober 2012

OOTD 24/10

Idag kände jag mig riktigt piffig, för första gången på flera dagar. Outfiten är väldigt inspirerad av årstiden. Jag älskar ju hösten, alla färger och det faktum att man kan ha kläder i lager, vilket öppnar upp för massa härliga färgkombinationer. Idag öste jag på med alla mina favoritfärger den här hösten; senapsgult, vinrött och petrolblått.

 
Jag har på mig:
Strumpbyxor från H&M
Kjol från Cellbes, köpt på klädbytardagen i somras (är för närvarande besatt av den här kjolen, den är den perfekta svarta baskjolen!)
Bälte från Lindex
Blus från Evans
Kofta från H&M
Jacka från Domino Dollhouse
Scarf från Indiska

Blusen är lite ny. Jag har funderat på att köpa den ända sen den kom in, men tänkte att den kanske skulle bli tantig. Men sen kom den på rea och då chansade jag, och nu älskar jag den så mycket att jag körde borgarkärringstilen hela vägen idag, med pärlörhängen och allt. Och tro det eller ej, men jag gillar't.

1 kommentar:

  1. Hej och kul att höra att du uppskattar vår kjol så mycket, ditt inlägg har nu satt guldkant på vår dag på Cellbes. Trevlig helg på dig och du är alltid varmt välkommen in till cellbes.se - Hälsar Anna från Cellbes

    SvaraRadera