tisdag 18 december 2012

Länkkärlek: The nearsighted owl

Jag upptäcker hela tiden nya fatshionbloggar och jag slås av vilken otroligt stor mångfald det finns. Så himla kul! Det finns verkligen fatshionistor för alla stilar och smaker där ute. The nearsighted owl upptäckte jag häromdagen och det är en blogg och en kvinna helt i min smak: färgglad, quirky, med inslag av feminism och handarbete. Jag älskar hennes hår och blir tokinspirerad att bleka skiten ur mitt hennahår och färga det lila. Vi får se hur det blir med det.
Älskar hennes hår!

Bara så cool.

Inspirerande färgkombo

Diademet har hon gjort själv! Hur fint som helst.
Alla bilder lånade från The nearsighted owl.

12 kommentarer:

 1. Hårfärgen hon hade på första bilden var riktigt snygg. Älskar färgskiftningarna.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller huuuur! Det bästa är att det är färgat på på rött hår, eller ja, röda toppar typ, vilket inger hopp för en annan rödtott om att slippa bleka ner till vitt för att få en fin färg :)

   Radera
  2. Åh, tycker definitivt du ska testa! Jag har bara positiva erfarenheter av att färga hennahår. Sist jag hade hennahår slängde jag i blått utan att bleka först, blev väldigt blått och väldigt fina färgskiftningar. :)

   Radera
  3. Nähä?! Vad ballt! Nu blev jag ännu mer sugen på att testa!

   Radera
  4. Såg ut såhär: http://cdn.publishme.se/cdn/6/2148615/images/2011/19017_1203275807_127873307.jpg

   Tycker verkligen du ska köra på det! En färg med lila i tror jag skulle vara fruktansvärt snyggt. Åh, nu blir jag själv sugen på att färga håret, haha. :)

   Radera
  5. Det blev ju superbra! Ja, lila känner jag starkt för.. Har flera inspirerande bilder på Pinterest med just lila faktiskt. Ha ha, gör det!! ^^

   Radera
  6. Vi får väl se vem av oss som förnyar håret först, haha. :)

   Radera
  7. Ja! Jag tror inte det blir jag, men man ska aldrig säga aldrig! Nyårslöften kan ju få en att göra some crazy stuff^^

   Radera
  8. Verkligen, mitt "bli mer färgglad" löfte resulterade i spontan köp av en väldigt rosa klänning från Asos. Vilket är galet för att vara mig, haha.

   Radera
  9. Babysteps vettu :) Och man får faktiskt ha nyårslöften flera år i rad. Jag har t ex haft "ta mitt hår på mindre allvar" flera gånger, och jag blir bättre och bättre för varje år! :)

   Radera
  10. Ta håret på mindre allvar är trots allt ett rätt svårt löfte. Själv tänkte jag från och med nyår verkligen försöka att komma över mina två sista komplex. Dubbelhakan och överarmarna. Och det lär vara ett löfte att ha flera år i rad. Och som du säger babysteps. :)

   Radera
  11. Det är ju det. Hår (det som sitter på huvudet, inget annat) är ju väldigt värderat i vår kultur, i synnerhet om det sitter på kvinnor.

   Det låter som himla bra löften tycker jag!

   Radera