måndag 3 juni 2013

OOTD 3/6


Nu var det längesen jag bloggade sist! Sommaren har redan hunnit komma, jag har badat (både i sjö och i havet!), och tillochmed fått lite solbränna! Livet leker. Jag älskar sommaren. På fredag lämnar jag in min sista uppgift i skolan, sen har jag förhoppningsvis mer tid både åt sommaren och åt bloggen.

Idag var jag på biblioteket och lånade lite sommarlektyr, då hade jag på mig detta:
Klänning - Asos, förra året
Skärp - Asos, köpt på klädbytardag
Örhängen - gamla från Indiska
Och under har jag supersköna bikeshorts från Gina Tricot! De med spetskant sitter lite hårt runt benen pga. spetsen, men de utan spetskant är mer generösa. Jag har storlek XL och brukar köpa storlek 52 på nederdelar.

8 kommentarer:

  1. Vad har du för storlek på nederdelar annars? Är på jakt efter cykelbyxor och är rädd att Ginas ska vara för små. Har storlek 50ish.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Då borde de absolut passa dig, för jag brukar köpa 52 på nederdelar! :)

      Radera
  2. Vilken mysig klänning! Blir brutalt avundsjuk på din fina hudton :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! ;) Äsch, du smickrar mig! Jag jobbar hårt på brännan nu iofs. Eller ja, så mycket jag orkar. Vilket inte är så mycket, blir så uttråkad!^^

      Radera
  3. Du är så galet fin i den där klänningen! Färgen passar dig jättebra! :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Åh, tack! :) Typ min favoritfärg!

      Radera
  4. Åh fan, Gina Tricot hade jag inte ens tänkt på att kolla på. Och har de så stora storlekar? Hittade till slut på Lindex men inte i XL, bara L och XXL. Chansade på den förstnämnda men det blev lite för tajt för att det skulle vara skönt. Tog och klippte av två hellånga leggings jag hade istället och fan det funkade över förväntan.

    SvaraRadera
  5. Leggings av varianten strumpbyxtyg liksom. Nåt var ju tvunget att göras för att kunna ha kjol/klänning i värmen då man inte vill ha långa synliga leggings.

    SvaraRadera