onsdag 9 oktober 2013

30 dagar, 20 outfits - Dag 14, outfit 9 & 10

Som ni kanske märkte så uteblev outfitpostandet igår, pga. sjukdom och lathet. Men jag tar igen det idag med att fuskposta en bild tagen idag, på gårdagens outfit, och såklart även dagens!
Gårdagens sjukoutfit
Klänning - Yours Clothing

Dagens
Klänning - H&M+
Skärp - Asos

Den här klänningen är en riktig favorit i min garderob, så himla bekväm och enkel! Jag har gjort en riktig tjockisklassiker och köpt den i två olika mönster + svart, blå och grå. Den är så himla mångsidig, passar både på sommaren och på vintern, och kan stylas upp och ner. Ett bra köp

Fick för övrigt komplimanger av "mina" fyror idag, de tyckte klänningen var fin. Och skärpet och örhängena. Jag tolkar det som att det var en bra outfit!

PS! Hur snyggt är mitt hår på de här bilderna?! Det är ALDRIG så volymiöst och blankt annars! Hemligheten? Tja, det verkar som att hemligheten är en promenad i lite klassiskt göteborgskt duggregn + borsta igenom när man kommer hem. Who knew?

4 kommentarer:

 1. Snygga mönster på klänningarna :)

  SvaraRadera
 2. Den gröna är jättesnygg! Den verkar inte finnas längre, jag kollade. Så snygg till ditt röda hår.
  Gillar din blogg och dina outfits. /Åsa

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, den finns tyvärr inte längre. Men den brukar komma in sådär på vårkanten, både på plusavdelningen och på "vanliga" avdelningen. Jag lovar att säga till när/om den kommer in igen! Förmodligen kommer det inte vara samma mönster, men säkerligen något annat fint mönster eller trevlig färg.

   Och tack! Kul att du läser! :)

   Radera