tisdag 7 februari 2012

Dagens outfit


Fint vårljus i första bilden tycker jag. Jag har på mig en kjol som jag har sytt själv av ett tyg jag köpt på Emmaus, bästa strumpbyxorna (L passar mig som är 50/52) från H&M, ett baslinne från H&M och den här fina koftan från H&M. Bästa koftan i mitt tyckte, lagom längd, generös storlek och trekvartsärm. Örhängena är turkosa fjärilar från Indiska. Klasskamraterna tyckte jag var vårig idag, och det får man väl säga att jag är, men i mitt huvud är det ju redan vår. Jag har redan börjat använda vårskor. Jag lär mig liksom aldrig att våren inte kommer förrän i mars-april. Ett bra sätt att överleva är det iallafall, i mitt huvud är vintern aldrig så lång som den är på riktigt.

6 kommentarer:

  1. Jättefin kjol! Du vill inte lägga upp idiotsäkra instruktioner???????

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är precis vad jag har funderat på faktiskt! Med tanke på hur få snygga kjolar det finns i butikerna, och med tanke på hur barnsligt enkelt det är att sy själv, så är det en asbra idé. I am on it! Ska bara skriva tenta om Asiens religioner först, sen jävlar! :)

      Radera
  2. Men guuud så fint. Härligt att se sådant fint mönster och en massa färger. Och så är jag dökär i din hårfärg, ahh. :)

    SvaraRadera
  3. Hej Anna! För det första, vad fin du är! Och roligt att du startat denna bloggen! Och så vill jag tacka dig för din fina kommentar på mitt inägg "Queen of Hearts" i min blogg! Tyvärr slant mitt finger och kommentaren raderades : ( Om du har lust så får du gärna kommentera igen!
    Kollektionen är färdig och det skulle vara så roligt att få feedback på den! Jag har inte hunnit lägga ut bilderna på bloggen eller hemsidan än, men dom finns på min fb-sida:
    https://www.facebook.com/media/set/?set=a.306131769453602.61185.128874860512628&type=3
    Klänningarna är uppsydda i storlek 36 och 38 än så länge eftersom dom är beställda så till en butik. Men jag kommer börja sy upp i större storlekar så fort det blir efterfrågan! Förlåt min långa kommentar här, men maila mig gärna på design@ateranvand.nu. Jag har lite fler nyheter när det gäller plus-size!
    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. *starstruck*
      Alltså, jag ÄLSKAR kollektionen! Jag mailar dig!

      Radera
  4. Håller med föregående talare angående kjolen, vilken himla fin modell! skulle gärna ta del av mönstret om du vill dela med dig :)

    SvaraRadera