söndag 19 augusti 2012

Fancy fynd!

Som många vet så finns det en fabulös grupp på Facebook som heter "Fancy Fatshion". Där kan man sälja, köpa och byta kläder i storlek 42 och uppåt.

Förra lördagen så var det äntligen dags för den första Fancy-träffen för Göteborgsområdet! Några fina människor tog på sig att fixa lokal och fika, mot att vi andra tjippade in med pengar, så himla gulligt! Och vilken dag det blev! Jag var helt uppslukad av alla kläder och alla härliga kvinnor att jag inte ens hann med att fika. Det var med andra ord grymt roligt. Jag sålde en del kläder, men långt ifrån alla.

Och naturligtvis gjorde jag några jävligt fancy fynd. Jag gick bananer kan man säga. Utöver dessa fina nedan så köpte jag ett guldigt skärp, men det får ni se en annan dag.


3 kommentarer:

 1. =)
  Så skoj.Ser verkligen fram emot träffen i Sthlm i september. Funderar på vad jag ska ta med =P - förutom pengar då...haha.
  Jag köpte med en sån korallfärgad kjol,fast på FF sidan häromdagen. Ska bli skoj o se om den passar. Hittade en blus på Asos som jag tror kan funka till den.

  SvaraRadera
 2. Vilka snygga kläder :) Det var verkligen kul att ses, vi måste göra om detta snart igen!

  SvaraRadera
 3. 1 & 3 gillar jag supermycket, skulle du vilja sälja så finns jag ju också på FF :) /Elin Thor

  SvaraRadera