tisdag 6 november 2012

Leverans från ASOS

Den här lilla godingen kom med posten idag från ASOS! Den ser sjukt oansenlig ut på sidan, men är rätt så fabulös i verkligheten faktiskt. Jag gillar verkligen deras tulpanklänningar! Eftersom jag inte har någon rumpa till vardags så är det kul att äga några klänningar som ger mig lite mer ass. Jag har tre tulpanisar från ASOS som kommer fram när jag vill ha lite mer vavavoom i vardagen! Ett bra tips till andra äpplen där ute.

Tekniskt sett skulle jag säga väl att min kroppsform har mer gemensamt med en säl än ett äpple, men ni fattar poängen. :)

6 kommentarer:

 1. WOW! Sjukt jäkla snyggt, den ser ut att vara sydd för dig! Och apropå sälar så kallar jag mig faktiskt Sälformad på en dejtingsajt, haha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Och fy fan vilket bra namn! <3 Önskar jag hade kommit på det först :)

   Radera
 2. Får man fråga vilken storlek du beställer från asos? jag har länge kikat in där o funderat på att köpa något men jag vet inte vilken storlek jag ska köra på o jag tkr att vi ser ut att ha ungefär samma kroppsform..

  SvaraRadera
 3. Det får man såklart! Jag brukar beställa storlek 24 på stumma plagg och 22 på stretchiga. Generellt kan man säga att om man är bystig så passar Asos kläder utmärkt, har man däremot mindre byst så kan man ofta ta en mindre storlek för de är ofta väldigt generösa upptill. Och såklart du ska beställa från Asos! :)

  SvaraRadera