onsdag 7 mars 2012

Sytt!


Tentan i fredags gick skruttdåligt, men nu är jag iallafall tillbaka med en outfit! En alldeles nysydd sådan! Tyget räckte inte till en längre kjol, och den är egentligen lite för kort och vippig för att jag ska känna mig bekväm, men det kan nog funka. Man får böja sig ner lite diskret bara. Under har jag en gammal puderrosa kjol från Monki som blev en perfekt underkjol till den här klänningen. Batik är mitt stora guilty-pleasure vad gäller mode, jag har gillat det sen jag gick i mellanstadiet. Jag vet inte vad det är, men oavsett hur töntigt och omodernt det är, så kommer jag nog alltid gilla det.

Frågan är då, hur matchar man den här på ett roligt sätt? Jag har insett att jag är riktigt dåligt på att använda accessoarer! Men jag tänker mig turkosa accessoarer till den här, typ ett stort turkost halsband. Men jag är mycket öppen för förslag! Ge mig gärna tips!  :)

Förresten är jag och sambon i tagen att köpa en ny kamera, förhoppningsvis en Nikon D90, vilket kommer avsevärt förbättra kvalitén på bilderna här i bloggen. Och då blir det ännu roligare att blogga, och förhoppningsvis även läsa.

3 kommentarer:

 1. Åh, såg nu det här inlägget! Vad underbart att kunna sy fina klänningar till sig själv.

  Jag har inte ens en symaskin.

  SvaraRadera
 2. Vilka härliga klänningar du sytt och vilka häftiga färger, man ska våga!

  SvaraRadera
 3. Hej! Tror jag googlade på 50 talsfrisyrer när din bild i rosa klänning dök upp. Fastnade för bloggnamnet och kollade upp. Bläddrade genom bilderna och läste lite. Vilken skön style du har! Till både kropp och själ :) Extra överraskning när den (ASSNYGGA) (och i min mening helt perfekt längdmässigt :)rosa klänningen visade sig vara hemsydd! Vilken talang! Keep the designing up! Här kikar jag gärna in fler gånger. Driver också en privat behåringskampanj :) och det ät alltid skönt att se man inte är själv. Allt gott!!

  SvaraRadera