måndag 21 januari 2013

OOTD 21/1 Out of my comfort zone


Idag testar jag två saker utanför min comfort zone, läppstift och halsband! Jag gillar det, men är osäker på färgen på läppstiftet. Och vad är egentligen snyggast, med eller utan bälte? Och jag vet, det ser för jävligt ut när tightsen korvar sig kring ankeln sådär, men jag hade kängor när jag var ute så det syntes inte :)

Klänning - H&M +
Tights - Zizzi
Halsband - Indiska
Läppstift - Stargazer
Bälte - Asos

4 kommentarer:

 1. Jag har också haft svårt med läppstift, mina läppar är så smala/tunna...men sen började jag experimentera lite, och om man använder läppfärg till vardags så vänjer man sig! Nu har jag färgat håret, så nu tycker jag att mina läppfärger ser konstiga ut...får väl hitta någon ny nyans! Och jag tycker du och klänningne ser bra ut både med och utan bälte - blev liksom som två olika klänningar/outfits! Alltid win för mig. Och ja, halsbandet är supersnyggt också! - LittleMissPlump

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, och visst är det bra när man kan variera en outfit med enkla medel! :) Jag tänker också att mina läppar är smala. Men som du säger så är det säkert en vanesak. Jag måste helt enkelt använda läppstift oftare :) Knepigt det där med hårfärgen, men hoppas du hittar någon ny nyans du gillar! Jag ska nog gå och be om råd på Åhléns tänkte jag :)

   Radera
 2. Snyggt båda 2 men jag föredrar nog ettan, utan bältet blev läppstiftet och halsbandet ännu mer eyecatching liksom =)

  Tänkte även tipsa om att BigAssFashion varit i kontakt med någon på Lindex som gärna tog emot input från pluskvinnor gällande Generous som hon skulle ta upp med de ansvariga, så det är lite åsiktsinsamling där nu!
  http://www.bigassfashion.se/?p=22591

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! Jag håller nog med dig, men det är nog för att jag är inne i en oversize-period där jag gillar sånt som hänger löst :)

   Åhå, det låter ju asbra, ska genast kolla in det! Tack för tipset!

   Radera