torsdag 26 september 2013

30 dagar, 20 outfits; första dagen! + bonusoutfit!

Idag är det första dagen på mitt nya ambitiösa bloggprojekt! Och för att riktigt kicka igång det så börjar vi med två outfits tycker jag, en från igår och en från idag! Got a little carried away. Igår tog jag tillochmed en utomhus-outfit! Det var varmt att stå påbyltad i vardagsrummet, men vad gör man inte för konsten/bloggis. Så nu blir det ju 21 outfits totalt, men "30 dagar, 21 outfits" ser ju taffligt ut så det får fortsätta heta som det gör.

Dagens
Klänning - H&M
Halsband - AsosGårdagens
Klänning - Asos
Kofta - H&M
Jacka - Ellos
Halsduk - Monki
Örhängen - UVX
Väska - Asos
Skor - Skopunkten

Älskar skorna för övrigt! Har redan köpt ett till par att ha när dessa går sönder.

8 kommentarer:

 1. Hej! Vad grymt det är att du har den här bloggen! Skönt att ha en tjock stilförebild. Jag undrar var du köper dina strumpbyxor? Har provat lite olika märken men är inte helt nöjd med någon..

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack så mycket! Tjocka stilförebilder is awesome, changed my life!
   Jag köper mina strumpbyxor på H&M, har skrivit ett inlägg om detta nu och planerar flera inlägg på ämnet :)

   Radera
 2. Jag hade precis samma tanke som Anonym. Berätta gärna vilka strumpbyxor du använder. Också negativa strumpbyx-erfarenheter är välkomna (så vet man vilka man åtminstone skall undvika). Jag tycker själv att det är besvärligt att hitta bra strumpbyxor. De flesta rullar ner av sig själv och det är superirriterande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag köper H&M's 200 den strumpbyxor, de tycker jag är toppen! Har skrivit ett inlägg om det nu :) Negativa strumpbyxerfarenheter har jag inte haft så många de senaste åren då jag hållt mig till de jag vet passar, men det är ett jättebra tips på framtids bloggämnen! Tack!

   Radera
 3. Haha, tänkte ställa samma fråga som Anonym och Anne B. Tycker det är löjligt svårt att hitta strumpbyxor i 80 den eller högre i större storlekar :O

  SvaraRadera
  Svar
  1. JAG VET! Helt sjukt! Jag har, som sagt, skrivit ett inlägg om detta nu som du kan läsa. Jag tror absolut att du skulle kunna ha H&M's 200 den som jag köper! :)

   Radera
 4. Vad roligt bloggprojekt! Kul med inspiration, du har en härlig stil tycker jag!

  SvaraRadera