söndag 29 juli 2012

Evans review, del 2

Ja, så kom paket nummer två från Evans, med två klänningar i.

Den här t ex! Från Clements Ribeiro-kollektionen, för endast 20 pund (har kostat 75!). Och åh, vad jag gillar den! Mönstret är väldigt rart, den har fickor och längden är precis helt rätt tycker jag, funkar både med och utan strumpbyxor. Kvaliteten tycker jag är trevlig, fint fall och den känns sval mot kroppen. Jag tog storlek 22, efter att recensionerna sagt att den var rymlig, och det gjorde jag helt rätt i. Jag älskar den här! Men, hade jag köpt den för 75 och varit lika nöjd? Nä, förmodligen inte! Men vad gör det? Jag köper inte det där med att man bara ska köpa på rea det som kan tänka sig betala fullpris för. Vissa plagg är reaplagg helt enkelt, och den här är fanemig ett fynd! Finns här! (dock bara i storlek 14)

Och efter alla fina skriverier om den här kollektionen, så känns det fint att äga ett litet plagg ur den själv också. Är det fånigt att känna så? Nåja, så känner jag iallafall! :)
 Fickor!
Den här köpte jag också. Den finns kvar i flera storlekar på rean, här! Jag köpte storlek 22/24 och den passar bra. Den kan nog passa både större och mindre. Det stod ingenstans att den här skulle vara i jersey, men det är den alltså. Kvaliteten är lite silkig sådär. Mönstret är fint och färgglatt och den är bekväm att ha på sig, så som det mesta med smock är. Det smiter åt men ger samtidigt efter. Jag gillar den, men jag är inte lyrisk. Kanske har min forna fäbless för maxiklänningar svalnat lite? Något i den stilen måste det vara, för jag trodde att jag skulle älska den här. Men fin är den! 25 pund kostar den på rean just nu.

3 kommentarer:

 1. Jag tycker att första klänningen är mycket sötare på dig än på Evans sida! Färgerna på andra klänningen passar dig perfekt.

  SvaraRadera
 2. Åh, tack, vad gullig du är! <3

  SvaraRadera
 3. Wow vilka snygga klänningar. Älskar klänning nr 1 allra mest. Klär dig verkligen :)

  PS. Blir sugen på att testa beställa därifrån nu :)

  SvaraRadera