torsdag 12 juli 2012

Om American apparel

Jag känner att jag måste få skriva lite om American Apparel. Denna omåttligt populära hipsterklädkedja som säljer alla möjliga former av små, tighta, korta och genomskinliga kläder. Men alltså, vad är grejen med deras modellbilder egentligen? Är det bara jag som tycker att de känns, tja, rätt obehagliga? Rentav pornografiska? Och varför finns det så MÅNGA bilder av vissa plagg? Hela bildserier med olika unga flickor (vissa ser ut som 14!) som poserar i plagget, t ex en jumpsuit helt i spets? (Den här, t ex!) Jag förstår inte!

Jag inser att detta debatterats tidigare, men jag undrar, vad tycker ni som läser här ibland? Tycker ni att jag är en trist moralkärring som inte klarar av lite naket, eller tycker ni också att bilderna går över gränsen?

5 kommentarer:

 1. Dumma jag var nyfiken och måste därför skriva att bilderna var riktigt vidriga! Bildspråket är hämtat ifrån porren liksom människosynen. Urk!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad skönt att det inte bara är jag som är en moralkärring! :)

   Radera
 2. Jag har hittat till din blogg för ca. en halv timme sedan och har redan gjort en beställning från ASOS. Jag håller dig ansvarig... :)

  Ha det bra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha ha, oj! Det tar jag som ett gott betyg, och jag hoppas du ska bli nöjd med ditt köp. Jag har faktiskt aldrig blivit besviken på ASOS, så jag håller tummarna för att du ska få en fin förstaupplevelse ;)

   Radera
 3. Jag har aldrig varit inne hos american apparel förut och blev lite chockad nu. Inte okej bilder.

  SvaraRadera