måndag 23 september 2013

FEZT! + OOTD 20/9

I fredags var den här tanten på fest! Och inte med vem som helst, utan med Thina! Jag var medbjuden som +1 på festen som hölls av en vän till Thina och lite annat kreativt folk som huserar under samma tak i en lokal vid Röda sten. Vi drack sjukt goda citron & fläder-margaritas och hade allmänt trevligt. Obligatoriskt falafelstopp på hemvägen också, såklart.

Det här hade jag på mig. Kände mig skitsnygg!



Klänning - En favorit från Asos som jag har i två färger (!). Älskar den.
Jacka - H&M
Skor - Mina bästa creepers från Asos. När jag känner att jag inte har några konventionella finskor, då tar jag på mig dessa. De är helt otraditionella, men funkar så himla bra till typ alla klänningar jag äger. Och så ger de lite skön, kaxig Spice girls-feeling, och det kan man ju inte gå fel med.
Örhängen - Gina Tricot

Och läppstiftet är det nya från H&M, i nyansen "Wild thing".

2 kommentarer:

  1. Färgerna på klänningen + ditt hår = skitläcker kombo!

    Jag har hållit på och lurpassat ett tag på den svartvita klänningen i samma mönster ifall den skulle komma tillbaka i min storlek. Köpte du din vanliga Asos-size?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack! :)

      Vad kul, jag tycker ju (uppenbarligen!) att den är ett toppenköp! Jag köpte min vanliga storlek, 24, och jag tycker det blev bra. Den sitter ledigt, men inte pösigt. Jag har dock kortat ärmarna lite.

      Radera